Varmt och Hjärtligt Välkommen till AnamCara

Harmoni och Balans i Kropp och Knopp

Min vision med AnamCara är att det ska vara en plats dit du kan komma för att finna lugnet och styrkan. Att skapa harmoni och balans som Du kan ta med dig ut i världen.

AnamCara är ett keltiskt ord med ungefär liknande betydelse som "själsfrände". Min tanke runt detta är att istället för att söka vår "själsfrände" utanför oss kanske vi kan hitta honom/henne inom oss själva.

Drömmen är också att under AnamCaras paraply kunna rymma flera olika yogatraditioner, qigong, dans mm. Att vi tillsammans kan bygga Ett Hälsans Hus där vi kan inspirera och komplettera varandra och olika alternativa helande former.

VÄLGÖRANDE ÄNDAMÅL

Just nu har AnamCara gått in som vänföretag till ActionAid. Där de som är aktiva där har fått fördela den summa som gått till bistånd där det just nu är viktigt med omedelbart bistånd.

Jag har även genom månadsdonation gett stöd till något som heter GIRLFRIEND. Till AnamCara kommer det kort och brev från kvinnor och flickor runt om Vår Jord, som berättar hur vårat stöd har hjälp dessa kvinnor och flickor till hjälp och till hjälp till självhjälp samt att hitta kunskap att bistå i sitt samhälle där dom verkar.

Dessa brev och bilder kommer jag att dela med Er Alla .

​Yogan är AnamCaras stadiga grund. En grund därifrån vi tacksamt tar emot spirande frön, en färdig tanke, lyftande - bärande - närande ideer för att alla ska få möjlighet att utvecklas och växa som människa och medmänniska.

Min dröm är också att bistå Alla Systrar och Bröder både de som kryper och krälar. De som springer och går. De som flyger och dyker. De som växer och blommar. I skog och mark. I berg och dal. I himmel och i hav. Så jag kommer varje år att skänka 10 % av intäkterna från yinyogan till olika projekt som pågår runt om Vår Moder Jord.

Ohm Shanti Munay Fred-Frid-Fröjd Ljus och Kärlek Urpi chai sonqolly / Vivi

MITT VARMASTE OCH INNERLIGASTE TACK

Från mig till Er Alla som är direkt och indirekt delaktiga att min dröm har fått vingar och gått in för landning mjukt, behagligt och kärleksfullt.

ALLA ni som deltar och deltagit på klasser och event. ALLA ni som kommer med inspiration och glädje. Alla ni som tittar in på en kopp the. ALLA ni som gett AnamCara möjlighet att verka där Ni velat.

Utan Er vore detta inte möjligt. Så från Mitt Hjärta till Ditt Hjärta

URPI CHAI SONQOLLY

(duvor flyger i mitt hjärta) 

  • facebook
  • Instagram - Black Circle